Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
by miha
Se adauga faina intr-un bol mai mare, se face o gaura in mijloc, se adauga oul, putina sare, ulei si o cana de apa calduta. Se incorporeaza faina, daca este nevoie se mai adauga apa ,se framanata pana nu se mai lipeste de maini.
Se intinde o foaie subtire pe masa unsa cu faina, se taie patratele sau cercuri cu ajutorul unui pahar.
In mijlocul fiecarei forme se adauga cate o lingurita de umplutura, se lipesc marginile dandu-le forma de triunghi sau semiluna. Se preseaza cu furculita. Se fierb in apa cu sare cca 15 min, se scot pe un platou si se preseaza zahar tos.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult